Contact opnemen

Wij volgen de richtlijnen van de overheid m.b.t. het Corona virus, en dit betekent dat wij vooralsnog tot en met 28 april uitsluitend pijnklachten bij niet-Corona patiënten kunnen behandelen. Alle geplande afspraken tot en met 28 april gaan helaas niet door.
Wij begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn, waarvoor onze excuses. Helaas is het op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9 tot 11 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak voor uitsluitend pijnklachten.

Meer informatie over praktische zaken tijdens deze periode vindt u hier

 

Praktijk tijdelijk gesloten ivm Corona virus, zie boven.
Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 12.30 en van 13.15 tot 17.00 uur.
Wij zijn op deze dagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 10.00 uur, van 10.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 17.00 uur.
Bij grote drukte kan het soms lastig zijn ons telefonisch te bereiken, hiervoor vragen wij uw begrip.
U kunt er dan voor kiezen om een bericht in te spreken of om in de wachtrij geplaatst te worden. Als u een bericht inspreekt o.v.v. naam en telefoonnummer proberen wij u altijd dezelfde of de volgende werkdag terug te bellen.

Een afspraak wijzigen of afzegggen kan kosteloos tot 24 uur van tevoren.

U kunt ons ook bereiken via Whatsapp, via ons gewone telefoonnummer 035 6025728.
U kunt ons uiteraard ook via e-mail bereiken op info@orthosoestdijk.nl . Wij streven ernaar uw bericht uiterlijk de volgende werkdag te beantwoorden.

Tijdens de weekenden en vakanties kunt u bij ernstige pijnklachten bellen naar 088 26 32 700.
Voor andere zaken kunt u ons mailen en tijdens de kortere vakanties ook onze voicemail inspreken. Wij zullen daar dan z.s.m na de vakantie op reageren.

Bereikbaarheid

Door de ligging van onze praktijk zijn wij ook voor patiënten buiten Soest zeer goed bereikbaar met de auto. Er is rondom de praktijk voldoende gratis parkeergelegenheid. (U vindt achter onze praktijk ook nog een parkeerplaats.)

Tegenover de praktijk ligt een busstation, dus ook met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk bij ons komen.

De hoofdingang van onze praktijk bereikt u via een trappetje (zonder leuning). Is dit een bezwaar voor u, geef dit dan even aan bij het maken van een afspraak, wij hebben dan een alternatieve ingang voor u.

Mariastraat 1
3762 CW Soest
035 602 57 28
info@orthosoestdijk.nl

Ortho Soestdijk is ook actief op Facebook! Like onze pagina voor allerlei updates omtrent onze praktijk. Klik hier