Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van zaterdag 27 juli tot en met zondag 25 augustus.
Als er in deze periode iets kapot gaat aan de beugel, maar je hebt geen pijn dan kan dit wachten totdat de praktijk weer open is.
Je kan dan eventueel wel vast een e-mail sturen, dan nemen we na de vakantie contact met je op.
Als je pijnklachten hebt door je beugel kan je contact opnemen met de waarneming, te bereiken op telefoonnummer 088 26 32 700.

 

 

Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 12.30 en van 13.15 tot 17.00 uur.
Wij zijn op deze dagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 10.00 uur, van 10.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 17.00 uur.
Bij grote drukte kan het soms lastig zijn ons telefonisch te bereiken, hiervoor vragen wij uw begrip.
U kunt er dan voor kiezen om een bericht in te spreken of om in de wachtrij geplaatst te worden. Als u een bericht inspreekt o.v.v. naam en telefoonnummer proberen wij u altijd dezelfde of de volgende werkdag terug te bellen.

U kunt ons ook bereiken via Whatsapp, via ons gewone telefoonnummer035 6025728.

U kunt ons uiteraard ook via e-mail bereiken op info@orthosoestdijk.nl . Wij streven ernaar uw bericht uiterlijk de volgende werkdag te beantwoorden.

Tijdens de weekenden en vakanties kunt u bij ernstige pijnklachten bellen naar 088 26 32 700.
Voor andere zaken kunt u ons mailen en tijdens de kortere vakanties ook onze voicemail inspreken. Wij zullen daar dan z.s.m na de vakantie op reageren.

Bereikbaarheid

Door de ligging van onze praktijk zijn wij ook voor patiënten buiten Soest zeer goed bereikbaar met de auto. Er is rondom de praktijk voldoende gratis parkeergelegenheid. (U vindt achter onze praktijk ook nog een parkeerplaats.)

Tegenover de praktijk ligt een busstation, dus ook met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk bij ons komen.

De hoofdingang van onze praktijk bereikt u via een trappetje (zonder leuning). Is dit een bezwaar voor u, geef dit dan even aan bij het maken van een afspraak, wij hebben dan een alternatieve ingang voor u.

Mariastraat 1 3762 CW Soest

Ortho Soestdijk is ook actief op Facebook! Like onze pagina voor allerlei updates omtrent onze praktijk. Klik hier