Praktijk weer open!

Praktijk weer open!

Vanaf maandag 27 april weer reguliere behandelingen

Wij zijn opgelucht jullie te kunnen berichten dat wij vanaf maandag 27 april weer reguliere behandelingen uit kunnen voeren. Hierbij gaat het in eerste instantie alleen om afspraken voor patiënten die al een beugel hebben en waarbij het voor de voortgang van de behandeling van belang is dat zij op korte termijn weer behandeld worden. Deze zijn inmiddels allemaal weer ingepland, en deze afspraken zijn allemaal verstuurd via de mail.
Heb jij al een beugel maar nog geen nieuwe controleafspraak gekregen? Kijk dan alsjeblieft eerst even hier, wellicht is de afspraak wel gepland maar heb je de mail gemist.

We streven ernaar de overige afspraken, bijvoorbeeld voor het plaatsen van slotjesbeugels, het vastleggen van de documentatie van beginnende patiënten en eerste of herhalingsconsulten, in de week van 27 april tot 2 mei ingepland te hebben. Wij nemen hiervoor contact op via telefoon of mail.

Het is helaas niet haalbaar om iedereen hierover persoonlijk te benaderen, we vragen hiervoor jullie begrip.

Wij doen ons uiterste best iedereen weer zo snel mogelijk van dienst te zijn, en maken daarom de komende weken ook langere dagen dan normaal. Wij vragen jullie medewerking hierin door de geplande afspraak na te komen, en deze alleen te verzetten als het echt niet anders kan.

Richtlijnen
Uiteraard blijft de gezondheid van ons allen de voornaamste prioriteit, en daarom handhaven we strikte richtlijnen bij het bezoek aan onze praktijk. Deze richtlijnen vindt u hier.

Ortho Soestdijk is ook actief op Facebook! Like onze pagina voor allerlei updates omtrent onze praktijk. Klik hier