Praktijk gesloten ivm het Corona virus

Praktijk gesloten i.v.m. het Corona virus

Vooralsnog gesloten tot en met 28 april

Wij volgen de richtlijnen van de overheid m.b.t. het Corona virus, en dit betekent dat wij vooralsnog tot en met 28 april uitsluitend pijnklachten bij niet-Corona patiënten kunnen behandelen. Alle geplande afspraken tot en met 28 april gaan vooralsnog dus helaas niet door.

Wij zullen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur telefonisch bereikbaar zijn voor het maken van een afspraak voor uitsluitend ernstige pijnklachten.

–       Als er behoefte is aan elastieken of een staafje was kunnen wij dit naar jullie opsturen. Hiervoor kan er een berichtje worden gestuurd via de e-mail of whatsapp, het is handig als je dan doorgeeft welke elastieken er worden gedragen.

–       Voor de patiënten met een Invisalign beugel die klaar zijn met de laatste aligner geldt dat zij deze laatste aligner ’s nachts blijven dragen.  Als er binnenkort een afspraak stond ter voorbereiding van de overgang naar een volgende aligner, kan je de huidige aligner ‘s nachts blijven dragen.

–       Helaas weten wij op dit moment nog niet hoe en wanneer wij de reguliere afspraken weer in gaan plannen, hierover informeren wij jullie te zijner tijd. Hou hiervoor onze website, Facebook en Instagram in de gaten.

–       Wij verzoeken jullie vriendelijk alle overige vragen te stellen via de e-mail of whatsapp.

Wij wensen jullie sterkte in deze heftige en onwerkelijke periode en hopen jullie snel weer in onze praktijk te kunnen ontvangen. Blijf gezond!

Hartelijke groeten,

Team Orthodontie Soestdijk

 

Ortho Soestdijk is ook actief op Facebook! Like onze pagina voor allerlei updates omtrent onze praktijk. Klik hier