Wie we zijn

Richard Jansen

Richard Jansen

Mijn naam is Richard Jansen en ik ben één van de drie orthodontisten van Orthodontie Soestdijk.

Al vanaf de leeftijd dat ik zelf een beugel droeg, wilde ik orthodontist worden, en in 2007 kwam die droom uit, toentertijd als een van de jongste orthodontisten van Nederland.
In onze praktijk wil ik mensen met persoonlijke aandacht en een beetje humor de beste zorg bieden. Het samenwerken met een deskundig en gedreven team en het feit dat we helpen onze samenleving een stukje mooier en gezonder te maken vind ik echt geweldig.

Mijn grootste uitdaging is om onze patiënten een plek te bieden waar hun verwachtingen worden overtroffen,  en ze in een prettige en warme omgeving de best mogelijke orthodontische zorg krijgen. Een plek om bij vrienden en bekenden aan te bevelen.

Als ik niet werk, besteed ik graag veel tijd aan ons jonge gezin. Ook sport ik graag en veel. Als het waait, ben ik het liefst op het water om te zeilen of te kitesurfen.

Drs. R.G. Jansen. BIG-registratienummer: 49057932502, AGB-code: 13-051475
1997-2002 universitaire opleiding tandheelkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen – cum laude
2002-2003 werkzaam als tandarts en als wetenschappelijk medewerker
2003-2007 fulltime specialisatie orthodontie aan de Radboud Universiteit Nijmegen
2004-2009 publicatie van 4 wetenschappelijke artikelen in internationale vakbladen
2009-heden werkzaam als orthodontist bij Orthodontie Soestdijk

Lid van Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten

Lid van de Nederlanse Vereniging voor orthodontisten Studie
Lid van de Koninklijke maatschappij ter bevordering van de tandheelkunde
Lid van de European Orthodontic Society
Voorzitter van de Gooische Orthodontisten Kring

Door het veelvuldig volgen van cursussen en congressen en door het lezen van vakliteratuur blijf ik altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de orthodontie.

Christian Vink

Christian Vink

Mijn naam is Christian Vink en ik werk sinds 2015 als orthodontist bij Orthodontie Soestdijk.

Na een periode als tandarts gewerkt te hebben kon ik in 2011 in Nijmegen starten met de opleiding tot orthodontist. Alhoewel ik de algemene tandheelkunde ontzettend leuk vond, wilde ik me meer verdiepen in het onderdeel wat me al vanaf mijn eigen beugel heeft aangesproken: de orthodontie.

Na een jaar in diverse praktijken ervaring op te hebben gedaan kreeg ik in 2015 de mogelijkheid om in Soest te komen werken en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ik ben een perfectionist en bij Orthodontie Soestdijk is het mogelijk om dat om te zetten in mooie behandelresultaten. De voldoening van tevreden patiënten is voor mij de mooiste beloning.

In mijn vrije tijd besteed ik het liefst mijn tijd met mijn vrouw en zoontjes, verder hou ik van reizen, fotograferen en verschillende sporten.

Drs. C.P. Vink. BIG-registratienummer: 49913549902
2004-2010 Universitaire opleiding tandheelkunde aan de ACTA, Amsterdam
2010-2011 Werkzaam als tandarts
2011-2015 Full-time specialisatie tot orthodontist aan de Radboud Universisteit Nijmegen
2011-2015 Publicatie van twee wetenschappelijke artikelen in internationale vakbladen en diverse wetenschappelijke voordrachten
2015 – heden Werkzaam als orthodontist in diverse orthodontie praktijken

Lid van Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten
Lid van de Nederlanse Vereniging voor orthodontisten Studie
Lid van de Koninklijke maatschappij ter bevordering van de tandheelkunde
Lid van de European Orthodontic Society
Lid van de American Association of Orthodontists

De constante ontwikkelingen in de orthodontie houd ik graag bij door het bezoeken van congressen, het volgen van cursussen en het lezen van de vakbladen. Zo blijven mijn kennis en vaardigheden altijd up-to-date.

Jobs Linthorst

Jobs Linthorst

Mijn naam is Jobs Linthorst. Ik ben al 30 jaar orthodontist en in Groningen opgeleid. Zowel mijn tandheelkunde studie als specialisatie heb ik in het hoge Noorden gevolgd. Daarna ben ik in 1990 begonnen met mijn eigen kliniek in Tilburg. Hier heeft orthodontist Richard Jansen direct na zijn opleiding ook nog een jaar lang, eén dag per week gewerkt. Dat was toen al een erg prettige samenwerking met goed overleg en voor beide partijen leerzaam. In 2015 heb ik mijn eigen kliniek verkocht, aangezien ik meer van mijn vak houd dan van alle bijkomende administratie. Daarna heb ik nog twee jaar mijn opvolger ingewerkt. Vervolgens ben ik naar Amsterdam verhuisd. Na een sabbatical van 6 maanden ben ik weer structureel gaan werken als waarnemer in Zaandam, Bussum, Meppel, Den Haag en incidenteel daar waar de nood hoog was. Orthodontie is en blijft namelijk een heel mooi vak.

In mijn vrije tijd speel ik in meerdere bands piano (jazz en rock) of ga ik graag varen. Eén dag in de week pas ik samen met mijn vrouw op mijn kleinzoon.

Ook heb ik 5 jaar een bestuursfunctie gehad in het bestuur van de Nederlandse Orthodontistenvereniging.

Op verzoek van collega Richard Jansen kom ik vanaf juli 2020 met veel plezier één dag in de week (de dinsdag) werken bij Orthodontie Soestdijk.

 

Drs J.T.M. Linthorst BIG-registratienummer: 19022537702  AGB-code:  13051285

Lid van de Nederlands Vereniging van Orthodontisten

Lid van de European Orthodontic Society

De afgelopen 35 jaar heb ik honderden cursussen en congressen gevolgd en ik  ga nog steeds regelmatig naar interessante lezingen. Door “links en rechts” in andere praktijken te werken blijf ik ook nog eens op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hoe iedereen het op zijn eigen manier doet. En dat maakt het leven leuk, plezierig, interessant en vooral zinvol.

Wij werken met een enthousiast en zeer ervaren team

Wij zijn trots op ons trouwe en hechte team van medewerkers, niet alleen om hun vaardigheden en inzet, maar vooral om hun betrokkenheid bij en inzet voor de praktijk.

Deze combinatie zorgt voor een goede en ontspannen sfeer waar de patiënten zich op hun gemak kunnen voelen.

De assistentes hebben allemaal een ruime ervaring in de orthodontie en zij behandelen onze patiënten met grote deskundigheid en betrokkenheid.

Zij ondersteunen ons bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van de behandelingen en voeren delen van de behandeling zelf uit. Dit alles gebeurt onder onze supervisie.

Onze twee praktijkcoördinatoren zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en het maken en verzetten van afspraken.
Verder dragen zij bij aan een soepele gang van zaken op de behandelzaal, verzorgen ze het beheer van het patiëntenbestand en ondersteunen zij ons in overige administratieve zaken.

Kwaliteit staat bij ons elke dag voorop.

Kwaliteit staat bij ons elke dag voorop. Niet alleen ieder mens, maar ook ieder gebit is anders. Een beugelbehandeling is daarom bij ons altijd maatwerk. Wij zijn dan ook pas tevreden met een 10 en als jij tevreden bent. Elke dag werken we er met het hele team keihard aan om dat te bereiken. Ons uitgangspunt is verder dat jij je bij ons op je gemak voelt. Wij doen er alles aan om je behandelingsperiode zo prettig en vlot mogelijk te laten verlopen. Behandelingen vinden daarom plaats in een ontspannen en plezierige sfeer.

Je wordt bij ons goed voorbereid en we spreken van tevoren een overzichtelijk behandelplan af, zodat je weet waar je aan toe bent.

We maken daarbij vanzelfsprekend gebruik van de meest geavanceerde hulpmiddelen en technieken, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten,  met het allerbeste resultaat als uiteindelijke doel.

Onze praktijk is gevestigd op de Mariastraat 1 in Soest.

Deze oude school biedt ons een moderne en sfeervolle werkplek,
die voldoet aan de laatste ISO richtlijnen.

De Mariaschool is in de jaren 1920-1921 gebouwd als 2de Rooms Katholieke school van Soest in de opkomende parochie Soestdijk, en heeft tot 1987 dienst gedaan als school.
Er waren plannen om de school te slopen; gelukkig zijn deze niet doorgegaan en staat dit mooie pand nu op de gemeentelijke monumentenlijst vanwege het aparte karakter en de bouwstijl. In 1999 hebben wij, na een intensieve renovatie, ons deel van het pand in gebruik genomen als praktijk voor orthodontie.
De praktijk heeft een hele fijne uitstraling en is modern ingericht, waardoor wij u als patiënt de beste kwaliteit kunnen bieden met de nieuwste materialen en technieken bij een optimale hygiëne. Bovendien biedt de praktijk voor ons een hele prettige werkomgeving, die ervoor zorgt dat wij met nog meer plezier werken.
De praktijk voldoet aan de laatste richtlijnen van de wet infectiepreventie en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze hoge kwaliteitsstandaard borgen wij door ISO audits, intercollegiale visitatie en regelmatige klanttevredenheidsonderzoeken.

Door de ligging van onze praktijk zijn wij ook voor patiënten buiten Soest zeer goed bereikbaar met de auto. Er is rondom de praktijk voldoende gratis parkeergelegenheid. Tegenover de praktijk ligt een busstation, dus ook met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk bij ons komen.
De behandelzaal heeft een open structuur, waardoor er een ontspannen behandelsfeer ontstaat. Er is een aparte consultkamer , deze geeft meer rust en privacy voor consulten en besprekingen.

Ortho Soestdijk is ook actief op Facebook! Like onze pagina voor allerlei updates omtrent onze praktijk. Klik hier