Wijziging in het versturen van de nota’s

Wijziging in het versturen van de nota's.

In verband met de wetgeving op privacy mag Netpoint Factoring geen nota’s meer naar u sturen via de e-mail. Daarom ontvangt u voortaan een e-mail zonder de nota als bijlage, maar met alleen een link om de betreffende nota te betalen.

U kunt op www.uwdeclaraties.nl vervolgens de nota inzien en desgewenst downloaden. Verder kunt u hier ook een overzicht vinden van eerdere facturen, en kunt u contact opnemen met Netpoint Factoring.

U dient zich hier eerst te registreren met uw e-mailadres en een eigen gekozen wachtwoord. Na registratie krijgt u dan een e-mail toegestuurd met een activatie link. Wanneer u deze aanklikt komt u terug in het inlogscherm op de website en kunt u inloggen.

De eerste keer dat u inlogt zult u de persoonlijke gegevens aan het account moeten koppelen. U kunt dit doen door middel van het ingeven van een declaratienummer, geboortedatum en postcode.
U kunt meerdere patiënten koppelen aan één account. Handig als er meerdere leden van het gezin onder behandeling zijn.

Vanaf het moment dat het account is geactiveerd, kunt u altijd inloggen met het opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Netpoint Factoring op telefoonnummer 0416-541509, op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Ortho Soestdijk is ook actief op Facebook! Like onze pagina voor allerlei updates omtrent onze praktijk. Klik hier